Otkup automobila Beograd | Selidbe Beograd

Otkup automobila

Ko smo mi?
Otkup automobila, Otkup automobila Beograd Otkup automobila Srbija – mi postojimo i poslujemo više od 20 godina. Bavimo se otkupom polovnih, havarisanih, starih automobila, teretnjaka i vozila svih tipova i vrsta. 

Gde se nalazimo?
Otkup automobila (vozila) Srbija nalazi se u Beogradu u ulici Beogradska 36, gde je lociran naš centar i plac sa vozilima. 

Koje tipove i vrste automobila i vozila otkupljujemo?
Otkup automobila vrši otkup svih vrsta, tipova i brendova polovnih, havarisanih i starih automobila, teretnjaka i drugih vozila, bez obzira na stanje, pređenu kilometražu i godinu proizvodnje. 

U kojim gradovima Srbije vršimo otkup automobila? 
Prisutni smo u svim gradovima i opštinama Srbije. Otkup automobila i vozila vršimo brzo i efikasno. Kada nas pozovete, naši stručnjaci za procenu vrednosti automobila ili vozila dolaze u najkraćem mogućem roku na vašu adresu. 

Koje su cene otkupa automobila (vozila)?
Garantujemo najbolje cene otkupa automobila ili vozila u Beogradu i Srbiji. Spremni smo za svaki dovogor sa vama u želji da vam ponudimo najbolju cenu otkupa.

Kako da nas kontaktirate?
Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da zakažete procenu vašeg vozila, molimo vas pozovite nas na 063 733 39 96 ili nam pošaljite upit preko stranice kontakt,  sajta https://otkupautomobilasrbija.rs ili https://otkupautomobilasrbija.rs/srbija/otkup-vozila-beograd