Uslužni prevoz i magacin Beograd | Jeftine selidbe

Uslužno skladištenje i čuvanje nameštaja | Jeftine selidbe Beograd

Prevoz, čuvanje i isporuka vašeg nameštaja u Beogradu. Pozovite nas odmah!

 

Uslužni magacin za vaš nameštaj
Prodali ste stan, kuću, vikendicu, poslovni prostor a nemate gde da čuvate nameštaj? Kupili ste stan, renovirate ali neće biti gotov na vreme da prenesete stvari iz starog u njega? Nema problema, ne očajavajte,mi imamo rešenje za vaš problem.
Posedujemo magacinski prostor od 1200m2 gde možemo da čuvamo vaš nameštaj i da ga isporučimo na željenu adresu u željenom terminu, kada to vama odgovara.
Dolazimo na vašu staru adresu, stručno upakujemo vaš nameštaj, vozimo ga u magacin, čuva ga sve to vreme obezbeđenje, video nadzor i alarmni sistemi i kada nam javite dovezemo ga na vašu novu adresu u stanju u kakvom ste nam ga predali.
Proverena usluga, povoljno i potpuno prilagođena vama i vašim potrebama.

Kombi i kamionske selidbe
U našem voznom parku imamo kombi vozila nosivosti do 2.500kg, i dužine 4,6m, koji će sigurno moći da odgovore svim vašim zahtevima i željama. Sa kombijem možemo neograničeno i svuda u gradu da se krećemo i lakše parkiramo, bez bojazni za zabrane koje važe za kamionski prevoz. To je jedan od razloga zašto kombi prevoz i selidbe obavljamo danju, noću, po kiši, snegu, uvek i svuda, u interesu da dogovoreni posao obavimo na vreme, i u što kraćem roku.
Naša kombi vozila voze do 6 euro paleta, i prilagođena su prevozu svih vrsta robe ili stvari, visine su do 2,15m, tapacirana, uredna i spremna da na najbolji način odgovore svim vašim zahtevima.

Hitne selidbe
Hitno kod nas zaista znači brzo. Zahvaljujući većem broju vozila i velikom broju radnika na vaše zahteve odgovaramo veoma brzo. Hitna selidba podrazumeva brz izlazak naše ekipe na teren i po potrebi angažovanje većeg broja ljudi na preseljenju. Raspolažemo svim tipovima vozila, od pikapa do kamiona velike nosivosti, što znači da uz nas možete seliti od kućnog ljubimca do kompletnog stana ili poslovnog prostora.

Selidbe u Beogradu
Naša firma vrši selidne u svim opštinama Beograda, kao i u svim okolnim prigradskim naseljima. Iako je to naizgled lako, savetujemo vam da selidbe ipak ne organizujete sami, već da angažujete profesionalce u tom poslu. Svaka selidba je veoma zahtevan posao i traži dosta vremena, snage, znanja i iskustva.

Besplatna procena selidbi
Procena troškova i cene usluge je potpuno besplatna. Termin za besplatnu procenu se može dogovoriti i uraditi u istom danu.

Višegodišnje iskustvo
Sa iskustvom od preko 10 godina možete biti sigurni da je Vaš nameštaj u sigurnim rukama. Odnos cene i kvaliteta usluge naša je prednost u odnosu na konkurenciju. Predanost poslu naših radnika je nešto na čemu insistiramo. Upravo zato 100% garantujemo da će vaše stvari nakon preseljena ostati u istom stanju kad smo ih i preuzeli.

Zaštita stvari
Po dolasku u vaš dom ili poslovni prostor, stvari ćemo prvo zaštiti i osigurati kartonom i streč folijom ne bi li ostale potpuno sigurne i neoštećene. Sigurnost vaše imovine naš je prioritet. Pored nameštaja naši radnici posebno vode računa i o unutrašnjosti stana, jer su ivice zidova i štokova skloni oštećenjima. Tom segmentu pridajemo veliku pažnju jer nam je najvažnije da naši klijenti budu zadovoljni.

Montaža i demontaža nameštaja
Ukoliko postoji potreba, radimo i demontažu nameštaja koji posle montiramo u prvobitno stanje. U tu svrhu prilikom selidbe uvek imamo više radnika obučenih i iskusnih za tu vrstu posla koji brzo i efikasno rasklopaju i ponovo sklapaju bilo koji deo nameštaja.

Vrsta prevoza
Za ove vrste selidbi u zavisnosti od količine stvari, na raspolaganju su nam kamionski i kombi prevoz. Unutrašnjost vozila je uvek čista i u potpunosti tapacirana. 

Sigurna i pouzdana usluga
Onog trenutka kada se odlučite za selidbu kod nas vaše brige i razmišljanja mogu da prestanu. Bilo da se radi o prizemnoj kući ili višespratnici sa ili bez lifta, možete biti spokojni da će vaše stvari biti preseljene na lak i bezbolan način. Sve potencijalne probleme i otežavajuće okolnostime prepustite nama. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, nepostojanje lifta u objektu, gabaritne ili teške stvari za nas ne predstavljaju nikakav problem.

Na stotine zadovoljnih mušterija širom Beograda, Srbije ali i Inostranstva su naša najbolja preporuka i reklama. Gotovo po pravilu, naši klijenti za svaku sledeću selidbu ponovo biraju nas, a pored toga nas i stalno preporučuju svojim prijateljima i rodbini.

Kontaktirajte nas odmah
Ukoliko želite da nas angažujete ili imate dodatna pitanja za nas, molimo vas da nas kontaktirate na: +381 62 206 600 
 
 

 

 

Jeftine selidbe Beograd | Vesti

Ispratite najnovije vesti o našim aktivnostima, popustima i akcijama koje nudimo

28 Sep
Vršimo selidbe na teritoriji Srbije
Selidbe na teritoriji Srbije | Jeftine selidbe Beograd

Naša firma vrši selidbe u svim delovima Srbije, Beograda, kao i u svim okolnim prigradskim naseljima. Iako je to naizgled lako, savetujemo vam da selidbe ipak ne organizujete sami, već da angažujete profesionalce u tom poslu. Svaka selidba je veoma zahtevan posao i traži dosta vremena, snage, znanja i iskustva.

detaljno
28 Sep
Pozicioniranje web sajta i SEO
Jeftine selidbe Beograd | Pozicioniranje web sajta, Studio 77

Pozicioniranje web sajta na Google-u i SEO. Želite da web sajt vaše firme bude na prvoj stranici organske pretrage na Google.rs, ali ne znate kako?

detaljno
28 Sep
Iznajmljivanje kombija
Selidbe Beograd | Iznamljivanje kombija

Pronašli ste nas preko Google.rs jer ste tražili iznajmljivanje kombija? Firma Grand logistic bavi se iznajmljivanjem kombija više od 10 godina. Nalazimo se u Beogradu, a teretne kombije iznajmljujemo na teritoriji cele Srbije. Teretne kombije kojim raspolažemo možete pogledati na našem sajtu: IZNAJMLJIVANJE KOMBIJA.

detaljno
sve vesti