Selidbe Senjak | Jeftine selidbe Beograd

Selidbe Senjak | Jeftine selidbe Beograd

Selidbe stanova, kuća, poslovnog prostora, kancelarija, nameštaja itd.

Selidbe Senjak - Royal Selidbe Beograd vrše selidbe na Senjaku, Savskom vencu i u svim opštinama Beograda, kao i u svim okolnim prigradskim naseljima. Ukoliko se selite na Senjak ili sa Senjaka u neki drugi deo Beograda ili Srbije, na pravom ste mestu, pozovite nas.

Iako je to naizgled lako, savetujemo vam da selidbe ipak ne organizujete sami, već da angažujete profesionalce u tom poslu. Svaka selidba je veoma zahtevan posao i traži dosta vremena, snage, znanja i iskustva.

Besplatna procena selidbi

Procena troškova i cene selidbe je potpuno besplatna. Besplatna procena se može uraditi preko telefona, ali i na licu mesta. Procenu cene selidbe radimo jako brzo.

Cena selidbi u Beogradu

Odnos cene i kvaliteta usluge naša je prednost u odnosu na konkurenciju. Cene selidbi koje nudimo su izuzetno povoljne, a zavise od sledećih faktora: količina stvari koje je potrebno preneti, razdaljina između lokacije sa koje se obavlja selidba na lokaciju preseljenja, spratnost objekta, vrsta prevoza (kamion ili kombi) itd.

Višegodišnje iskustvo

Sa iskustvom od preko 10 godina u organizaciji selidbi u Beogradu, Srbiji i u inostranstvu, možete biti sigurni da su vaš nameštaj i stvari u sigurnim rukama. Predanost poslu naših radnika koji obavljaju selidbe je nešto na čemu insistiramo. Dajemo 100% garanciju da će vaše stvari nakon selidbe ostati u istom stanju kad smo ih i preuzeli.

Zaštita stvari

Po dolasku u vaš dom ili poslovni prostor, stvari ćemo prvo zaštiti i osigurati kartonom i streč folijom da bi ostale potpuno sigurne i neoštećene. Sigurnost vaše imovine naš je prioritet. Naši radnici posebno vode računa i o unutrašnjosti stana, jer su ivice zidova i štokovi skloni oštećenjima. Tom segmentu pridajemo veliku pažnju jer nam je najvažnije da naši klijenti budu maksimalno zadovoljni našom uslugom.

Montaža i demontaža nameštaja

Ukoliko postoji potreba, vršimo i demontažu nameštaja koji posle vraćamo (montiramo) u prvobitno stanje. Za svaku selidbu uvek imamo na raspolaganju više obučenih radnika za montažu i demontažu nameštaja. Zahvaljujući višegodišnjim iskustvu, pomenuti radnici izuzetno brzo i efikasno rasklopaju i ponovo sklapaju sve vrste nameštaja.

Vrsta prevoza/transporta

Naš vozni park za selidbe čini flota od nekoliko kamiona i kombija različitih dimenzija i nosivosti. U zavisnosti od količine stvari, za selidbu koristimo jedan ili više kombija i kamiona. Unutrašnjost vozila je uvek čista, zaštićena i u potpunosti tapacirana. 

Sigurna i pouzdana usluga

Ukoliko se opredelite za Royal Selidbe Beograd, vaše brige i strah mogu da prestanu. Bilo da se radi o prizemnoj kući ili višespratnici sa ili bez lifta, možete biti spokojni da će vaše stvari biti preseljene na lak i bezbolan način. Sve potencijalne probleme i otežavajuće okolnosti tokom selidbe prepustite nama. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, nepostojanje lifta u objektu, gabaritne ili teške stvari za nas ne predstavljaju nikakav problem.

Na hiljade zadovoljnih mušterija širom Beograda, Srbije ali i iz inostranstva su naša najbolja preporuka i reklama. Gotovo po pravilu, naši klijenti za svaku sledeću selidbu ponovo biraju nas, a pored toga nas i stalno preporučuju svojim prijateljima i rodbini.

Pozovite nas odmah

Zanima vas cena selidbe? Imate dodatna pitanja za nas? Pozovite nas odmah na: +381 62 206 600

Dobrodošli u Royal Jeftine Selidbe Beograd!

Jeftine selidbe Beograd | Vesti

Ispratite najnovije vesti o našim aktivnostima, popustima i akcijama koje nudimo

28 Sep
Vršimo selidbe na teritoriji Srbije
Selidbe na teritoriji Srbije | Jeftine selidbe Beograd

Naša firma vrši selidbe u svim delovima Srbije, Beograda, kao i u svim okolnim prigradskim naseljima. Iako je to naizgled lako, savetujemo vam da selidbe ipak ne organizujete sami, već da angažujete profesionalce u tom poslu. Svaka selidba je veoma zahtevan posao i traži dosta vremena, snage, znanja i iskustva.

detaljno
28 Sep
Pozicioniranje web sajta i SEO
Jeftine selidbe Beograd | Pozicioniranje web sajta, Studio 77

Pozicioniranje web sajta na Google-u i SEO. Želite da web sajt vaše firme bude na prvoj stranici organske pretrage na Google.rs, ali ne znate kako?

detaljno
28 Sep
Iznajmljivanje kombija
Selidbe Beograd | Iznamljivanje kombija

Pronašli ste nas preko Google.rs jer ste tražili iznajmljivanje kombija? Firma Grand logistic bavi se iznajmljivanjem kombija više od 10 godina. Nalazimo se u Beogradu, a teretne kombije iznajmljujemo na teritoriji cele Srbije. Teretne kombije kojim raspolažemo možete pogledati na našem sajtu: IZNAJMLJIVANJE KOMBIJA.

detaljno
Sve vesti