Selidbe na teritoriji Srbije | Jeftine selidbe Beograd

Vršimo selidbe na teritoriji Srbije

Selidbe na teritoriji Srbije
Naša firma vrši selidbe u svim delovima Srbije, Beograda, kao i u svim okolnim prigradskim naseljima. Iako je to naizgled lako, savetujemo vam da selidbe ipak ne organizujete sami, već da angažujete profesionalce u tom poslu. Svaka selidba je veoma zahtevan posao i traži dosta vremena, snage, znanja i iskustva.

Brze i efikasne selidbe
Selidba mora biti brza i efikasna da bi se minimizirali svi troškovi preseljenja. Svesni smo koliko danas vreme skupo, pa zato pre nego što krenemo sa selidbom pravimo detaljni plan preseljenja kako bi bila završena u predviđenom roku, bez zastoja i zakašnjenja.
Ono što takođe garantujemo jeste sigurnost celokupne imovine i garancija da će ista biti neoštećeno isporučena na zadatu adresu. Sigurnost vaše imovine naš je prioritet. Naši radnici sav nameštaj pre selidbe pakuju i sortiraju. 
Sve aktivnosti vezane za selidbu se prilagođavaju radnom vremenu i zahtevima klijenta. Obavljamo i selidbe pojedinačnih kancelarija, ali i velikih poslovnih objekata (preko 1.000mkv). 

Veliki broj vozila i radnika na raspolaganju
Zahvaljujući većem broju vozila i razgranatoj mreži radnika na vaše zahteve odgovaramo veoma brzo. Hitna selidba podrazumeva brz izlazak naše ekipe na teren i po potrebi angažovanje većeg broja ljudi na preseljenju. Raspolažemo svim tipovima vozila, od pikapa do kamiona velike nosivosti, što znači da uz nas možete seliti od kućnog ljubimca do kompletnog stana ili poslovnog prostora.

Besplatna procena selidbi
Procena troškova i cene usluge je potpuno besplatna. Termin za besplatnu procenu se može dogovoriti i uraditi u istom danu.

Višegodišnje iskustvo
Sa iskustvom od preko 10 godina možete biti sigurni da je Vaš nameštaj u sigurnim rukama. Odnos cene i kvaliteta usluge naša je prednost u odnosu na konkurenciju. Predanost poslu naših radnika je nešto na čemu insistiramo. Upravo zato 100% garantujemo da će vaše stvari nakon preseljena ostati u istom stanju kad smo ih i preuzeli.

Zaštita stvari
Po dolasku u vaš dom ili poslovni prostor, stvari ćemo prvo zaštiti i osigurati kartonom i streč folijom ne bi li ostale potpuno sigurne i neoštećene. Sigurnost vaše imovine naš je prioritet. Pored nameštaja naši radnici posebno vode računa i o unutrašnjosti stana, jer su ivice zidova i štokova skloni oštećenjima. Tom segmentu pridajemo veliku pažnju jer nam je najvažnije da naši klijenti budu zadovoljni.

Montaža i demontaža nameštaja
Ukoliko postoji potreba, radimo i demontažu nameštaja koji posle montiramo u prvobitno stanje. U tu svrhu prilikom selidbe uvek imamo više radnika obučenih i iskusnih za tu vrstu posla koji brzo i efikasno rasklopaju i ponovo sklapaju bilo koji deo nameštaja.

Vrsta prevoza
Za ove vrste selidbi u zavisnosti od količine stvari, na raspolaganju su nam kamionski i kombi prevoz. Unutrašnjost vozila je uvek čista i u potpunosti tapacirana. 

Sigurna i pouzdana usluga
Onog trenutka kada se odlučite za selidbu kod nas vaše brige i razmišljanja mogu da prestanu. Bilo da se radi o prizemnoj kući ili višespratnici sa ili bez lifta, možete biti spokojni da će vaše stvari biti preseljene na lak i bezbolan način. Sve potencijalne probleme i otežavajuće okolnostime prepustite nama. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, nepostojanje lifta u objektu, gabaritne ili teške stvari za nas ne predstavljaju nikakav problem.

Na stotine zadovoljnih mušterija širom Beograda, Srbije ali i Inostranstva su naša najbolja preporuka i reklama. Gotovo po pravilu, naši klijenti za svaku sledeću selidbu ponovo biraju nas, a pored toga nas i stalno preporučuju svojim prijateljima i rodbini.

Kontaktirajte nas odmah
Ukoliko želite da nas angažujete ili imate dodatna pitanja za nas, molimo vas da nas kontaktirate na: +381 62 206 600